800
۰

نخلستان روستای جهانی کلپورگان قربانی کمبود امکانات شد/ از بین رفتن 657 اصله درخت در آتش سوزی

مدیر جهاد کشاورزی سراوان گفت: در آتش سوزی که در رستای جهانی کلپورگان به وقوع پیوست تعدا د657 اصله درخت در آتش سوخت.
نخلستان روستای جهانی کلپورگان قربانی کمبود امکانات شد/ از بین رفتن 657 اصله درخت در آتش سوزی
به گزارش شستون، ظهر روز گذشته نخلستان روستای جهانی کلپورگان دچار حریق شد که آتش نشانان تا ساعت 12 شب گذشته در حال مهار آتش بودند.
 به گفته برخی از مردم این روستا چند کودک عامل به وقع پیوستن این آتش بودند اما نکته ای که اعتراض برخی از مردم را در شبکه های اجتماعی برانگیخت، عدم پاسخگویی ستاد بحران و کمبود آب در روز گذشته هنگام وقوع این حادثه بود.
شاهدان ماجرا کمبود آب در مهار آتش را عامل گسترش آتش سوزی و از بین رفتن بخش عظیمی از نخلستان روستای کلپورگان بیان کردند.
گفته می شود طی تماسی که نیروهای امدادی با دهیاری روستا جهت درخواست آب برای مهار آتش داشته اند، دهیار روستا گفته است که امروز تعطیل است و رانندگان مرخصی هستند.
نادر توکلی زاده معاون اداره آتش نشانی و آتش نشان شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون اظهار کرد: آتش از ساعت 12 ظهر روز گذشته تا ساعت 12 شب ادامه داشت.
وی با اشاره به کمبود آب، گفت: طی تماسی که با دهیاری جهت تأمین آب داشته اند، گفته شد که رانندگان در مرخصی هستند و امروز تعطیل می باشد که نیروهای امدادی از جوی آب اقدام به تأمین آب کردند که این امر موجب طولانی شدن عملیات اطفاء حریق شد.
معاون آتش نشانی سراوان با اشاره به اینکه ماشین حمل آب اداره آب و فاضلاب تقریبا حوالی عصر به محل رسید، افزود: در حادثه دیروز یک خودرو آتش نشانی از سراوان و یک خودرو از شهر محمدی در محل حادثه حضور داشتند.
 شیرزاد کمالی مدیر جهاد کشاورزی در گفت و گو با شستون اظهار کرد: ساعت یازده روز گذشته نخلستان روستای جهانی کلپورگان طعمه حریق شد.
وی در ادامه با بیان اینکه در این آتش سوزی 657 اصله درخت از بین رفت، افزود: از این تعداد 200 اصله درخت بارور، 50 اصله پاجوش و 425 اصله درخت غیر مثمر بوده که روز گذشته طعمه حریق شده است.
 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان خاطر نشان کرد: این آتش سوزی به همت آتش نشانان و نیروی های جمعیت هلال احمر با دو دستگاه ماشین آتش نشانی اطفاء شد.
 کمالی با اشاره به اینکه علت آتش سوزی هنوز مشخص نشده است، به کشاورزان توصیه کرد تا هرس اصولی شاخ و برگ های درختان خرما را به منظور کاهش خسارت هنگام وقوع آتش انجام دهند.
 وی اضافه کرد: شاخ و برگ های خشک شده درباغات را از محوطه باغ به منظور بهداشت محیط و مبارزه با آفات و بیماری درختان، خارج سازند.
مدیر جهاد کشاورزی در پایان شاخ و برگ های خشک باقی مانده بر روی درختان را عامل شعله ور شدن آتش می شود لذا به کشاورزان توصیه می شود که حتما هرس اصولی درختان را انجام دهند.
 

انتهای پیام/1319
شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۷
کد مطلب: 11416
مرجع : شستون
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *