به گزارش
شستون، علی اکبر مختاری، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان البرز در گفتگو با
باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: در قالب گشت سیار توسط بازرسان تعزیرات استان البرز از یک رستوران بازدید به عمل آمد.
وی در ادامه افزود: در این بازرسی مشخص شد که این رستوران در تهیه و پخت غذا از گوشتهای فاسد و غیربهداشتی استفاده میکرده است.
مدیر کل تعزیرات استان البرز عنوان کرد: در همین راستا پرونده تخلفاتی تشکیل و جهت رسیدگی پرونده به شعبه رسیدگی کننده ارجاع شد.
مختاری اذعان کرد: گوشتهای فاسد پس از کشف توسط کارشناسان بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی معدوم و رستوران توسط نیروی انتظامی پلمپ شد.
انتهای پیام/