800
۰
در سال حمایت از تولید داخل رخ داد؛

تنها کارگاه ساخت سواس بلوچستان در حال تعطیلی/ احیاگر صندل بلوچی نیازمند ۵۰ میلیون وام

کارآفرین صندل بلوچی در روستای زنگیان شهرستان سراوان جهت گسترش خط تولید سواس، حمایت از تولید داخل نیازمند ۵۰ میلیون وام است.
تنها کارگاه ساخت سواس بلوچستان در حال تعطیلی/ احیاگر صندل بلوچی نیازمند ۵۰ میلیون وام
به گزارش شستون، محمد امین چاکری زاده کارآفرین خوش ذوق و هنرمند سراوانی که با همت و تلاش مضاعف خود تنها کارگاه ساخت سواس (صندل بلوچی) را در روستای زنگیان که در سه کیلومتری شهرستان سراوان قرار دارد، را راه اندازی کرده است.
این جوان خوش فکر سراوانی که از لاستیک سیاه ماشین با ایده پردازی سواس سنتی که با برگ درخت داز در گذشته ساخته می شد، را هنر جدید تلفیق کرده و از آن اسکناس سبز می چید.
اما این روزها با توجه به بیکاری و افزایش قیمت ها و همچنین وضعیت نامساعد معیشتی مردم در این منطقه، بازار فروش خرید صنایع دستی به ویژه صندل بلوچی از رونق افتاده و موجب متضرر شدن بسیاری از کارآفرینان بخش صنایع دستی شده است.
این احیا‌گر‌ هنرهای دستی، سال گذشته نشان مرغوبیت کالا را دریافت کرد و موجب محبوبیت بیش از پیش این کالا نزد‌ مردم جنوب سیستان و بلوچستان شد.
این جوان کارآفرین سراوانی در گفت و گو با شستون روستاییان را از جمله نقش آفرینان موثر در چرخه اقتصاد دانست و اظهار کرد: در این برهه از زمان که چرخه اقتصاد رو به ضعف گرایش یافته،‌روستاییان از حالت مولد‌ در آمدند و سیل مهاجرت به سوی شهر ها آغاز شده است.
چاکری زاده افزود: با توجه به فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از روستاییان و تولیدات داخلی برخی از روستاییان با حداقل امکانات و ابزار دست ساز شروع به کار و تولید کردند.
وی افزود: در حالی که از لحاظ مالی و اقتصادی مشکلات فراوانی داشته اقدام به احیا و ساخت پاپوش سنتی سواس کرده و توانسته با کمترین امکانات با حفظ ماهیت این صندل، نوآوری کند.
این جوان خلاق و کارآفرین سراوانی ادامه داد: صندل های مدرن مجلسی را که تولید کرده و در مدت کوتاهی نشان استاندارد ملی مرغوبیت صنایع کشور را درسال 96 دریافت کرد.
چاکری زاده گفت: در حال حاضر در روستای زنگیان دارای کارگاه کوچک تولیدی است که در آن طرح های زیبا و جذاب و متنوعی که تلفیقی از سوزن دوزی با چرم می باشد، تولید می شود.
وی اضافه کرد: به دلیل مشکلات مالی و نداشتن سرمایه دچار مشکلات فراوانی شده است و نیاز به دریافت 50 میلیون وام دارد که بتواند کار خود با خرید چرخ ضخیم دوز و چرخ رو دوز را گسترش دهد و بتواند برای افراد بیشتری کار آفرینی کند و با تولید داخل از صندل های بی کیفیت پاکستانی دفاع کند.
انتهای پیام/الف.د
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۱۴
کد مطلب: 11399
مرجع : شستون
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *