بهترین غذاها برای کسانی که مبتلا به آرتریت روماتوئید هستند
2 مهر 1398 ساعت 13:33
فصل پاییز گزینه های غذایی رنگارنگی دارد که مصرف آنها منجر به کاهش سطح التهاب و درد در مبتلایان به آرتریت روماتوئید می شود.
به گزارش شستون؛ مصرف این غذاها، به کاهش وزن در این بیماران می شود. گفتنی است وزن بالا، خود عامل افزایش التهاب است. بنابراین، کاهش وزن در این بیماران با پیروی از یک رژیم غذایی متعادل، اهمیت زیادی دارد:
آجیل: در میان آجیل ها، گردوی برزیلی مقادیر قابل توجهی سلنیوم دارد. مطالعات انجام شده در سال 2005، در دانشگاه کارولینای شمالی، نشان داد خطر ابتلا به آرتریت در کسانی که میزان سلنیوم مصرفی آنان زیاد بود، در مقایسه با آن هایی که کمتر از این ماده دریافت کرده بودند، 40درصد کمتر بود. کمبود سلنیوم، ممکن است در بروز آرتریت روماتوئید موثر باشد. این ماده معدنی، به آنتی اکسیدان ها کمک می کند تا رادیکال های آزاد زیانبار را از بین ببرند.
زردچوبه: در میان ادویه به دلیل وجود کورکومین موجود در آن، مانند ایبوپروفن عمل می کند و خاصیت ضد التهابی دارد.
ماهی سالمون: ماهی های روغنی (مثل سالمون و ساردین) یا هر ماده غذایی حاوی امگا 3 مانند گردو، دانه سویا، بذر کتان، روغن کانولا و دانه کدو حلوایی تولید مواد شیمیایی را که التهاب را افزایش می دهند، کم می کند. به علاوه آنزیم هایی را که باعث بروز التهاب می شوند مهار می کند. ماهی های روغنی علاوه بر امگا3 حاوی ویتامین دی هم هستند که از تورم و درد مفاصل جلوگیری می کند.
کد مطلب: 15599
آدرس مطلب: https://shastoon.ir/report/15599/بهترین-غذاها-کسانی-مبتلا-آرتریت-روماتوئید-هستند