800
۰
نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان:

رها شدن آب به کشور پاکستان در سایه عدم مدیریت صحیح آب های زیرزمینی/ راه های سراوان به قتلگاه مردم تبدیل شده است

نماینده مردم شهرستان های سراوان، سیب و سوران و مهرستان از عدم حضور رییس جمهور در این حوزه انتخابیه که بیشترین رأی را در انتخابات به وی داده اند، انتقاد کرد و از عدم مدیریت صحیح آب های زیرزمینی موجود در این منطقه نیز گلایه مند بود.
رها شدن آب به کشور پاکستان در سایه عدم مدیریت صحیح آب های زیرزمینی/ راه های سراوان به قتلگاه مردم تبدیل شده است
به گزارش شستون، محمد باسط درازهی در نشست شورای اداری سه شهرستان  که با حضور وزیر نیرو در سراوان برگزار شد از عدم حضور رئیس جمهور در حوزه انتخابیه انتقاد کرد و با اشاره به چهار بار سفر روحانی به استان، گفت: حوزه انتخابیه سراوان در انتخابات ریاست جمهوری دولت یازدهم و دوازدهم بالاترین درصد رأی را به وی داده اند اما روحانی در این حوزه حضور نیافته است و مردم این منطقه شدیدا به این موضوع معترض هستند چرا که مردم این دیار خواستار حضور رئیس در این شهرستان می باشند. 
وی با اشاره به وجود سه سد بزرگ در حوزه انتخابیه از عدم مدیریت و استفاده صحیح از منابع آب ذخیره شده گلایه مند بود و با اظهار تاسف از اینکه امروز برای احقاق حق آبه هامون از سد کجکی افغانستان در وزارت خارجه جلسه گرفته می شود که چه امتیازاتی به دولت مقابل داده شود تا شیر آب سد کجکی را باز کند، 
اضافه کرد: در حوزه انتخابیه سراوان به دلیل عدم مهار، آب فراوانی وارد کشور پاکستان می شود، کاش مقابل این آب گرفته می شد تا دولت پاکستان در اسلام آباد با تشکیل کارگروه برای گرفتن آب از ایران امتیازات دیگری می داد. 
 
نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان  با توجه به اینکه شیب آب ایران به سمت پاکستان است،  افزود: برای آب های زیرزمینی و روی زمینی مدیریتی انجام نگرفته است و کشاورزان این منطقه نمی توانند از دشت مشترک مکسوخته که سفره آب مشترک با کشور پاکستان هست استفاده کنند، این در حالی است که کشور پاکستان به وفور از آن برای کشاورزی و رونق اقتصادی مردمانش بهره وری می کند.
 
درازهی از فشار و ولتاژ پایین برق که خساراتی را به مردم وارد کرده است، گلایه مند بود و گفت: بودجه انتقال فاز 230 وات از آشار به مهرستان و انتقال فاز 132 وات از سراوان به سیرکان باید به سرعت تخصیص داده شود تا مردم بیشتر از این متحمل ضرر نشوند. 
وی شهرستان سراوان را ظرفیت مناسبی برای استفاده از انرژی خورشیدی و بادی دانست که با حمایت بخش خصوصی می توان دستاوردهای بزرگی در این منطقه داشته باشد. 
 
وی همچنین با اشاره به وجود سه هزار و 500 کیلومتر راه روستایی و خاکی در حوزه انتخابیه، یاد آور شد: در این حوزه انتخابیه هیچ گونه راه اصلی وجود ندارد،  وراه های موجود نیز به قتلگاه مردم تبدیل شده اند. 
 
نماینده مردم سراوان،  سیب و سوران و مهرستان افزود: ارتقاء مجتمع آموزش عالی به دانشگاه، تسریع در روند مرز رسمی کوهک، کلنگ زنی گاز رسانی به حوزه انتخابیه، تسریع در مطالعات راه آهن که مصوبه بودجه 96 مجلس ، استخراج معادن، به کار گیری نخبگان بلوچ در پست های مدیریتی را خواسته های مردم این منطقه بیان کرد. 
 
انتهای پیام/
يکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۱
کد مطلب: 9549
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *