شیرزاد کمالی در گفت و گو با
شستون با بیان اینکه سطح زیر کشت پیاز قرمز و سفید در شهرستان سراوان 200 هکتار است، اظهار کرد: رقم سفید پیاز در سراوان در آذر ماه کشت و برداشت این محصول در نیمه دوم خرداد ماه انجام می شود.
وی افزود: همچنین رقم قرمز که بذر آن در خزانه کشت می شود، تا دو هفته دیگر به زمین زراعی منتقل و در شهریور ماه برداشت این محصول نیز آغاز می شود.
رئیس جهاد کشاورزی سراوان خاطر نشان کرد: در منطقه سینوکان و جالق بیشتر سطح زیر کشت به پیاز قرمز و در منطقه جالق و گشت بیشترین سطح زیر کشت به پیاز سفید اختصاص دارد.
کمالی در پایان تصریح کرد: با توجه به بازار فروش محصول پیاز کشاورزان در شهر سراوان و خارج از شهرستان به فروش می رسد.
انتهای پیام/الف.د