مجتبی شجاعی در حاشیه بازدید از پروژه مجموعه ورزشی بخشان در گفتگو با
شستون بیان کرد: به لطف خداوند پروژه تعطیل استادیوم بخشان سراوان که از مطالبات بهحق ورزشکاران سراوانی بوده که از سال ۱۳۷۹ عملیات اجرای آن آغاز و اکنون چند سال است که تعطیل بوده با پیگیریهای صورتگرفته مشترک فرمانداری شهرستان، اداره کل ورزش و جوانان، نماینده حوزه انتخابیه سراوان بزرگ و حمایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان که از ابتدای سال قول آن را به مردم داده بودیم پس از تأمین منابع مالی از ردیفهای استانی آغاز شد.
وی افزود: اکنون این پروژه توسط پیمانکار بومی در حال اجراست که اصلاح زیرسازی چمن و پیست دو و میدانی و نصب چمن و خانه جوان و تکمیل سایر زیرساختها در فازهای متوالی در دستور کار این طرح است که فاز نخست آن آغاز شده است.
فرماندار سراوان ادامه داد: طی ۳ ماه اخیر ضمن اخذ مجوز احداث سالن ورزشی بانوان از محل بازآفرینی شهری و طی فرایند تأمین مالی از هفته جاری احداث این سالن برای بانوان شهرستان آغاز شد.
شجاعی اضافه کرد: همچنین با تحویل زمین طی ۳ ماه گذشته به وزارت کار و پیگیریهای صورت گرفته احداث استادیوم کارگران شهرستان از محل اعتبارات ملی اداره کار استان در محل نهضت ملی آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: اجرای بازسازی کامل و اساسی دو سالن ورزشی امام علی (ع) و عترت شامل نصب صندلی تماشاگر، تعویض کفپوش، نصب سیستم سرمایشی و گرمایشی جدید به همت نوسازی مدارس استان باحدود ۸ میلیارد تومان از دیکر طرحهایی است که در این ۵ ماه تصویب و اکنون در حال اجراست.
شجاعی با بیان اینکه تعویض کفپوش سالن ورزشی پیامبر اعظم (ص) نیز در حال اجراست، تصریح کرد: سیستم سرمایشی و گرمایشی ۳ سالن در مجموعه شهید حسین بر سراوان با کمک خیرین صورت پذیرفته و تحویل به اداره ورزش و جوانان جهت نصب گردیده است.
انتهای خبر/