800
۰
یکی از سران طوایف سیستان و بلوچستان:

سیستان و بلوچستان کانون وحدت و یکپارچگی است

یکی از سران طوایف سیستان و بلوچستان با اشاره به دسیسه‌های دشمن جهت ایجاد شکاف میان شیعه و سنی گفت: سیستان و بلوچستان از دیرباز کانون وحدت و یکپارچگی میان شیعه و سنی بوده است.
سیستان و بلوچستان کانون وحدت و یکپارچگی است
بارانی درازهی در گفتگو با شستون بیان کرد: وحدت در سیستان و بلوچستان از قدیم‌الایام مثال‌زدنی بوده و هست و در حال حاضر وحدت بسیار خوبی در استان حاکم است.

وی افزود: دسیسه‌های دشمنان علیه وحدت در ایران اسلامی به‌ویژه سیستان و بلوچستان کارساز نبوده چرا که مردم از فهم و آگاهی بالایی برخوردار هستند به همین دلیل نقشه‌های دشمن علیه وحدت شیعه و سنی نقش‌برآب شده است.

این سر طایفه ادامه داد: سیستان و بلوچستان که به پایتخت وحدت ایران اسلامی معروف است همواره کانون وحدت و یکپارچگی میان شیعه و سنی بوده و هست.

درازهی خاطرنشان کرد: دشمن با دسیسه‌های مختلف وارد می‌شود تا بتوانند شکاف بین مذاهب و قومیت ایجاد کند به طور مثال افرادی را در قالب شیعه انگلیسی و سنی امریکایی اجیر می‌کند تا وحدت‌شکنی کنند اما مردم بسیار هوشیار هستند و فریب آنها نخواهند خورد.

وی تصریح کرد: اخیراً یک مداح وحدت‌شکن مباحثی را پیرامون خدشه به وحدت استان مطرح کرده؛ اما الحمدلله مردم و علما و روحانیت از بصیرت و هوشیاری بالایی برخوردار هستند که در این راستا ویژه نماینده ولی‌فقیه در استان این اقدام مداح را محکوم کردند.

انتهای خبر/
جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۲۶
کد مطلب: 28173
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *