800
۰
امام‌جمعه سراوان:

سرمایه‌های معنوی انسان، راهی به‌سوی تقوا و سعادت ابدی

امام‌جمعه سراوان با اشاره به اهمیت سرمایه‌های معنوی در زندگی انسان، بر لزوم بهره‌گیری از فرصت ماه مبارک رمضان برای پالایش روح و تقویت تقوا تأکید کرد.
سرمایه‌های معنوی انسان، راهی به‌سوی تقوا و سعادت ابدی
حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین مجتبی بامری در گفتگو با شستون ضمن تأکید بر اهمیت سرمایه‌های معنوی در زندگی انسان،بیان کرد: خوش به حال آن فردی که در زندگی خود سرمایه‌های معنوی را همراه با تقوا حفظ کند. انسان باید بتواند به‌طور محکم بگوید که اهل نماز اول وقت، اخلاق نیکو، زهد، تواضع، انفاق، روزه‌داری، ذکر، گذشت و صبر است. این سرمایه‌ها، موجب تقویت تقوا در وجود انسان می‌شود و بدون آن، هیچ فرمولی نمی‌تواند تقوا را در زندگی ایجاد کند.

وی با اشاره به فرصت‌های معنوی ماه مبارک رمضان، افزود: این ماه، زمانی برای پالایش روح از آلودگی‌های نفسانی است. انسان باید در برابر فقر و مظلومیت، متواضعانه رفتار کند و در برابر ظلم و ناحق بایستد. رمضان فرصتی است که نباید آن را از دست داد. باید با استفاده از این ماه، زنگارهای گناه را از دل شست‌وشو داد و خود را برای مسیر بندگی خدا آماده کرد.

امام‌جمعه سراوان همچنین به تأثیرات این ماه بر اصلاح رفتارها اشاره کرد و اظهار داشت: اگر کسی دچار سهل‌انگاری در مسائل دینی است، باید رمضان را فرصتی برای جبران بداند. خواهری که در رعایت حجاب کوتاهی داشته یا برادری که در زندگی خود دچار کاستی‌هایی شده است، باید از این ایام بهره بگیرد و در خلوت خود با خدا، مسیر درست را طلب کند.

وی با تأکید بر اهمیت داشتن دغدغه برای آخرت، گفت: همان‌طور که انسان برای مسائل دنیایی خود دغدغه دارد، باید برای قیامت و برزخ نیز دغدغه‌مند باشد. این دنیا محدود است، اما عالم برزخ و آخرت، سرای ماندگار انسان است. کسی که برای آخرت خود سرمایه‌ای نیندوخته باشد، در قیامت دچار حسرت خواهد شد.

امام‌جمعه سراوان با دعوت مردم به استفاده هرچه بیشتر از فرصت رمضان، خاطرنشان کرد: خوش به حال آن مرد و زنی که از این ایام بهره می‌برند و بر نفس خود کنترل دارند. ماه رمضان فرصتی برای رام کردن اسب چموش درون، کنترل زبان، چشم، شهوت و اخلاق است. یقیناً کسانی که از این فرصت بهره ببرند، به مقامات والایی خواهند رسید.

انتهای خبر/
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۰۷:۰۰
کد مطلب: 28534
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *