800
۰
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان:

رسانه‌ها با مطالبه‌گری مستمر به توسعه کمک کنند

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: رسانه‌ها با بهره‌گیری از قدرت مطالبه‌گری مستمر و آگاهانه، می‌توانند نقش موثری در ارتقای توسعه و پیشرفت جامعه ایفا کنند.
رسانه‌ها با مطالبه‌گری مستمر به توسعه کمک کنند
به گزارش پایگاه خبری شستون به نقل از عصر هامون ، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مطبوعات و تولیدات رسانه‌ای سیستان و بلوچستان، با درود به شهدای مقاومت، از جمله شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی‌الدین، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان، سخنان خود را با اشاره به مناجات شعبانیه آغاز کرد.

وی در بیان نخستین نکته، به اهمیت نگاه و توجه الهی پرداخت و تأکید کرد: انسان باید ندای الهی را لبیک گفته و به وظایف خود عمل کند و انسان با وجود جسم کوچک خود، حقیقت بزرگی را در بردارد که می‌تواند تأثیر عمیقی در جهان بگذارد.

آیت‌الله محامی در ادامه با اشاره به نقش‌آفرینی شهید سید حسن نصرالله در جامعه لبنان، تصریح کرد: وی از سنین جوانی وارد فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی شد و با درایت خود، حزب‌الله را از یک گروه کوچک به محور وحدت لبنان تبدیل کرد؛ سید حسن نصرالله به مدیریت وحدت‌بخش حزب‌الله لبنان در میان شیعه، سنی و مسیحی اشاره کرد و تأکید داشت که این تعامل و همبستگی، دشمن را در تحقق نقشه‌های خود ناکام گذاشت.

وی سپس به اهمیت نقش‌آفرینی رسانه‌ها پرداخت و عنوان کرد: اصحاب رسانه باید در راستای خدمت به خلق خدا و نظام اسلامی، نقش خود را به‌درستی ایفا کنند؛ توسعه و پیشرفت استان، نیازمند توجه به مسائل فرهنگی است و اصحاب رسانه می‌توانند با معرفی توانمندی‌ها، ارزش‌ها، آداب و رسوم و فرهنگ استان، نقش مؤثری در این مسیر داشته باشند.

آیت‌الله محامی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت آسیب‌شناسی اجتماعی اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها باید با نگاه منصفانه و لحن ناصحانه، به بررسی مشکلات و ضعف‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و مدیریتی بپردازند؛ مطالبه‌گری رسانه‌ای باید همراه با استمرار باشد تا بتواند به نتایج مطلوب دست یابد.

در پایان، نماینده ولی‌فقیه در استان، ضمن قدردانی مجدد از برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان جشنواره، بر لزوم نگاه منصفانه و خیرخواهانه در فعالیت‌های رسانه‌ای تأکید کرد و برای فعالان این عرصه آرزوی توفیق نمود.
 

برگزاری شب‌های مطبوعات استان
همچنینی عبدالسلام بلوچ‌زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در این مراسم با بیان اینکه در راستای تقویت جایگاه رسانه‌ها و مطبوعات استان، برنامه‌ریزی برای برگزاری شب‌های مطبوعات آغاز شده است، گفت: این برنامه با هدف بزرگداشت رسانه‌های جریان‌ساز و ارتقای سطح کیفی مطبوعات در سال آینده برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به رشد کیفی و کمی مطبوعات سیستان و بلوچستان در سال‌های اخیر، بیان کرد: در طول سال‌های گذشته، مطبوعات استان در عرصه‌های مختلف به ویژه در زمینه‌های خبری و فرهنگی رشد چشمگیری داشته‌اند که این رشد با تلاش‌های صادقانه خبرنگاران و رسانه‌ها به دست آمده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان به چالش‌های عصر جدید رسانه‌ها در دنیای دیجیتال اشاره و بر اهمیت حفظ دقت و صحت در انتشار اخبار تاکید کرد.

وی ادامه داد: در دنیای امروز که اخبار به سرعت در سراسر جهان منتشر می‌شود توجه به صحت اخبار و حفظ استانداردهای زبانی و فرهنگی بسیار ضروری است.

بلوچ‌زاده از همه افرادی که با تلاش‌هایشان در پیشرفت رسانه‌های سیستان و بلوچستان نقش داشته‌اند، قدردانی کرد و افزود: با همکاری و همدلی همه اعضای خانه مطبوعات و رسانه‌ها، گام‌های مؤثری برای توسعه مطبوعات استان در سال‌های پیش رو برداشته خواهد شد.

رشد ۸۱ درصدی ارسال آثار به هشتمین جشنواره مطبوعات
آرشام هنرکار رئیس خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان نیز گفت: هشتمین جشنواره مطبوعات و تولیدات رسانه‌ای استان در بخش های گزارش تحلیلی، توصیفی و خبری، یادداشت و سرمقاله، خبر، مصاحبه تفصیلی و عکس برگزار شد و بخش ویژه این جشنواره نیز به پرداخت سلسله وار (حداقل سه بار) به یک سوژه در راستای رفع یکی از معضلات سیستان و بلوچستان اختصاص یافت.

وی با اشاره به رشد ۸۱ درصدی ارسال آثار به هشتمین جشنواره مطبوعات و تولیدات رسانه ای سیستان و بلوچستان نسبت به دوره گذشته، افزود: ۳۲۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که ۲۹۱ اثر مربوط به بخش اصلی و ۲۹ اثر نیز در بخش ویژه بود. 

این مسئول بیان کرد: برنامه ریزی شده تا پوستر نهمین جشنواره مطبوعات استان در این برنامه رونمایی شود تا اصحاب رسانه فرصت کافی برای تولید و ارسال اثر داشته باشند.  
 
رسانه‌ها بازوی توانمند استان هستند
همچنین داود صیاد معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مطبوعات و تولیدات رسانه‌ای سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای استان، بر ضرورت همگرایی اصحاب رسانه و مدیران دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

وی اظهار کرد: یکی از چالش‌های جدی اصحاب رسانه، شناخته نشدن جایگاه و ماهیت رسانه برای بسیاری از مدیران دستگاه‌های اجرایی است.

این مسئول با اشاره به حضور چهره‌های برجسته رسانه‌ای و مدیران اجرایی در این مراسم، افزود: حضور مسوولان در این نشست نشان‌دهنده توجه به پیوست رسانه‌ای در برنامه‌های اجرایی است.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این جشنواره با چالش‌های متعدد به مرحله اختتامیه رسیده است، تصریح کرد: وظیفه خود می‌دانم از حمایت‌ها و همراهی‌های مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و همچنین از همکاران حوزه معاونت فرهنگی و رسانه‌ای و اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات که با دغدغه‌مندی پیگیر امور رسانه‌ای بودند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: با همگرایی میان اصحاب رسانه و حوزه‌های مختلف اطلاع‌رسانی، شاهد اتفاقات خوبی در سیستان و بلوچستان خواهیم بود و نتایج اقدامات انجام‌شده نیز بزودی به اطلاع مردم خواهد رسید.

انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdcbssb89rhbzzp.uiur.html
 
دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۷
کد مطلب: 28429
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *