800
۰
رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان خبر داد:

پیشگیری از جرم با پیوست‌های میدانی و عملیاتی

رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان، گفت: پیشگیری از وقوع جرم دارای پیوست‌های متنوع میدانی و عملیاتی است.
پیشگیری از جرم با پیوست‌های میدانی و عملیاتی
به گزارش پایگاه خبری شستون به نقل از عصرهامون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی موحدی راد صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان، با اشاره به اهمیت و جایگاه پیشگیری از وقوع جرم در ساختار قوه قضائیه و عدالت، بیان کرد: بدون تردید، پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی، مرهون بهره‌گیری مؤثر و مستمر از نخبگان علمی اعم از دانشگاهی و حوزوی هست و در ساختار این معاونت نیز فعال‌سازی عناصر ذی‌صلاح در پیشرفت برنامه‌های پیشگیرانه یک تکلیف اجتناب‌ناپذیر محسوب می‌شود.

 رئیس‌کل دادگستری کل استان با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و مردمی سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: این استان پهناور، استانی منحصربه‌فرد با مردمانی نجیب و قناعت‌پیشه هست و تحقق سیاست جنایی مشارکتی با اتکا به پیشگیری از ورودی پرونده به محاکم قضائی در گرو اعتماد به معتمدین و متنفذان بومی است، چراکه ظرافت واقعی در امر پیشگیری، اتخاذ تمهیدات لازم باهدف عدم شکل‌گیری پرونده‌های قضائی و در وهله بعد اعمال مداخلات سازش مدار در پرونده‌های مفتوحه هست.

 وی افزود: پیشگیری از وقوع جرم، دارای پیوست‌های متنوع میدانی و عملیاتی است و ضرورت دارد تا در این راستا فعالین حوزه پیشگیری باتوجه‌به وسعت استان در کلیه شهرستان‌ها حضور یافته و از نزدیک باتوجه‌به عوامل تسهیلگر وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی در هر حوزه جغرافیایی به ارائه و کاربست تدابیر پیشگیرانه بپردازند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی راد در انتها خواستار این امر شد تا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در برنامه‌های محوله ضمن توجه به ابتکارات و دستاوردهای موفق سنوات گذشته، از تجارب استان‌های دیگر نیز بهره‌برداری کرده و به‌صورت مستمر تعامل با ادارات کل تابعه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه را مدنظر قرار دهد.

 گفتنی است، در پایان این مراسم فرامرز لک‌زایی به‌عنوان معاون جدید اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان منصوب و از زحمات غلامرضا نجفی معاون سابق، تقدیر شد.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcb0sb8zrhbzwp.uiur.html
 
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۰
کد مطلب: 28454
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *