ایوب کرد تمینی در گفتگو با
شستون بیان کرد:
در راستای حفظ سلامت شهروندان و نظارت بر بهداشت رستورانها و مراکز عرضه آش و حلیم، گشت مشترک بازرسان سلامت محیط مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، دامپزشکی و صمت برگزار شد.
وی افزود: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، طرح تشدید بازرسی از واحدهای مذکور با هدف ارتقاء سطح سلامت جامعه اجرا شد.
سرپرست مرکز بهداشت سراوان ادامه داد: در این بازرسیها، موارد بهداشتی از جمله سلامت مواد اولیه، بهداشت فردی کارکنان، نظافت، ایمنی، و رعایت اصول بهداشت تجهیزات و لوازم بررسی و کنترل شد.
کرد تمینی خاطرنشان کرد: در جریان این گشتها از ۵ رستوران بازدید به عمل آمد که برای ۲ مرکز اخطاریه کتبی صادر شد.
وی با اشاره به اینکه این بازرسیها به طور مستمر ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: از شهروندان درخواست میشود هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ یا به صورت حضوری گزارش دهند.
انتهای خبر/