سید ابراهیم حسینی در گفتوگو با خبرنگار
شستون در تشریح اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، اظهار داشت: طرح کالابرگ الکترونیکی که در دو مرحله و در بازههای زمانی مشخص اجرا میشود، در مرحله نخست شامل ۷ دهک از جامعه مشمول دریافت این طرح است.
وی افزود: در حال حاضر، اعتبار مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در مرحله نخست شارژ شده و این افراد میتوانند با مراجعه به فروشگاههای سطح شهرستان سراوان، ۱۱ قلم کالای اساسی موردنظر دولت را خریداری کنند.
۱۱ قلم کالای اساسی مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سراوان ادامه داد: مشمولان این طرح میتوانند از فروشگاههای منتخب کالاهایی همچون شیر کمچرب، پنیر، ماست کمچرب، تخممرغ، گوشت مرغ، گوشت منجمد گوساله، ماکارونی، برنج، قند و شکر، حبوبات و روغن مایع را تهیه نمایند.
حسینی اضافه کرد: در راستای اجرای بهینه این طرح، ستادهای مختلف در سطوح ملی، استانی و شهرستانی تشکیل شدهاند که تصمیمگیریهای کلان در سطح ستاد ملی صورت میگیرد و نظارت بر بازار بر عهده ستاد شهرستانی است.
وی گفت: دبیری ستاد شهرستانی بر عهده اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و سایر دستگاههای اجرایی مانند جهاد کشاورزی در خصوص تأمین کالاهای اساسی و اقلام ضروری، اداره صنعت، معدن و تجارت در خصوص نظارت بر بازار، برخورد با تخلفات، جلوگیری از کمفروشی و گرانفروشی و صدا و سیما در خصوص اطلاعرسانی به مردم و یارانهبگیران نقش آفرینی میکنند.
۲۱۰ فروشگاه فعال در سراوان برای ارائه خدمات
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در دورههای گذشته، هماکنون ۲۱۰ فروشگاه در سطح شهرستان سراوان (اعم از شهر، بخشها و دهستانها) فعال هستند و دستگاههای مربوطه برای ارائه خدمات آمادهاند. علاوه بر فروشگاههای زنجیرهای مانند افق کوروش، فروشگاههای محلی نیز در این طرح مشارکت دارند.
حسینی اذعان کرد: تمامی فروشگاههای ارائهدهنده خدمات در این طرح موظفند بنر اطلاعرسانی شامل فهرست ۱۱ قلم کالای اساسی و مدت زمان اجرای طرح را در محل فروشگاه نصب کنند تا مردم بتوانند با آگاهی کامل از این طرح بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: مبالغ تخصیصیافته در این طرح برای دهکهای ۱ تا ۳ مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر و برای دهکهای ۴ تا ۷ مبلغ ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر تعیین شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: در صورتی که فردی در مرحله اول نتواند از اعتبار خود استفاده کند، این اعتبار محفوظ مانده و برای مرحله بعد (که تا پایان خردادماه ادامه دارد) ذخیره خواهد شد. بنابراین، مشمولان طرح نگرانی از بابت از بین رفتن اعتبار خود نداشته باشند.
حسینی اضافه کرد: در شهرستان سراوان، تعداد مشمولان دریافت کالابرگ الکترونیکی در دهکهای ۱ تا ۷ برابر با ۲۲۴ هزار و ۳۵۰ نفر است که این افراد در قالب ۶۲ هزار و ۹۶۵ خانوار از این طرح بهرهمند خواهند شد.
وی ادامه داد: در صورتی که فروشگاهی اقدام به کمفروشی، گرانفروشی، دریافت وجه نقد، یا تحویل کالاهایی غیر از ۱۱ قلم اساسی تعیینشده کند، شهروندان میتوانند شکایات خود را از طریق دو نهاد اداره صمت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارش دهند.این ادارات ضمن دریافت شکایات، با گشتهای مشترک نظارتی بر بازار نظارت مستمر خواهند داشت تا از تخلفات احتمالی جلوگیری شود.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سراوان خاطرنشان کرد: اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سراوان با مشارکت گسترده فروشگاههای محلی و زنجیرهای در حال انجام است. مردم میتوانند با مراجعه به نزدیکترین فروشگاه محل سکونت خود، کالاهای اساسی موردنیازشان را خریداری کنند. ستاد شهرستانی نیز با حضور دستگاههای اجرایی مختلف، بر روند اجرای این طرح نظارت کامل دارد.
انتهای پیام/