800
۰
رئیس پلیس‌راه شمال سیستان و بلوچستان خبر داد:

نظارت ترافیکی محورهای مواصلاتی سیستان‌وبلوچستان با پهپاد

رئیس پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان گفت: برای نظارت بیشتر بر رفتارهای پرخطر و حادثه‌ساز رانندگان متخلف در محورهای مواصلاتی استان از ریز پرنده و پهپاد در ایام تعطیلات نوروز استفاده خواهد شد.
نظارت ترافیکی محورهای مواصلاتی سیستان‌وبلوچستان با پهپاد
 
به گزارش پایگاه خبری شستون  به نقل از روابط عمومی پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان، مهدی خمر بیان کرد: علاوه بر استفاده از ریز پرنده، گشت‌های محسوس و نامحسوس هم به‌صورت ناشناس رفتارهای ترافیکی رانندگان را در محورهای مختلف استان رصد می‌کنند.

وی افزود: رانندگان در محدوده‌های ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها دقت بیشتری انجام دهند.

این مسئول عنوان کرد: ضرورت دارد در هر دو ساعت رانندگان جهت جلوگیری از خستگی ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشند تا از بروز حوادث جلوگیری شود.

رئیس پلیس راه شمال استان همچنین گفت: با همت همه دستگاه‌ها امدادی و کمک مردم می‌توانیم شاهد کاهش چشمگیر حوادث جاده‌ای باشیم.

وی افزود: در ایام نوروز ۱۴۰۱ میزان متوفیان ۷۳ نفر و در سال ۱۴۰۲ هم میزان متوفیان ۵۳ نفر بوده و پیش‌بینی می‌کنیم میزان متوفیان در نوروز سال جاری به حدود ۴۰ نفر برسد.

مهدی خمر ضمن اشاره به سرعت بالا رانندگی در بروز حوادث گفت: علت اصلی حوادث جاده‌ای سرعت غیرمجاز است.

وی خاطرنشان کرد: به رانندگان حادثه‌ساز و متخلف هشدار می‌دهیم در صورت حادثه‌ساز شدن خودرویشان تا آخر تعطیلات نوروز در پارکینگ‌ها متوقف خواهد شد.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdciwqazut1ayr2.cbct.html
 
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۷
کد مطلب: 28552
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *