ایوب کرد تمینی در گفتگو با شستون ، اعلام کرد که در جریان بازرسیهای کارشناسان سلامت محیط و کار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بیش از ۳۳۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته شناسایی، جمعآوری و معدوم شد.
وی با تأکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی و آشامیدنی مردم، اظهار داشت که این اقدام در قالب طرح سلامت نوروزی و نظارتهای ویژه ماه مبارک رمضان صورت گرفته است. هدف اصلی این طرح، حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از توزیع مواد غذایی غیرمجاز و مضر برای مصرفکنندگان است.
سرپرست مرکز بهداشت سراوان از شهروندان درخواست کرد تا در صورت مشاهده عرضه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند یا بهصورت حضوری به واحد بهداشت محیط اطلاع دهند.
انتهای خبر/
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۲