800
۰
امام جمعه موقت سراوان؛

اهمیت عفاف و حجاب و حمایت از فلسطین

حجت‌الاسلام و المسلمین مختار سابکی، امام جمعه موقت سراوان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بر اهمیت مسئله عفاف و حجاب تأکید کرد و اقدامات مسئولین در این زمینه را ناکافی دانست. وی همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی، خواستار حمایت قاطع از مردم فلسطین شد و بر اهمیت گرامیداشت روز قدس تأکید کرد.
اهمیت عفاف و حجاب و حمایت از فلسطین


به گزارش شستون، حجت‌الاسلام  و المسلمین مختار سابکی، امام جمعه موقت سراوان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب، این مسئله را یکی از مهم‌ترین مباحث اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: شیطان اگر بخواهد جوانان را سرگرم کند، آنان را به سمت شهوات و ندانم‌کاری‌ها سوق می‌دهد. در این صورت، جوانان اهل تقوا و پژوهش نخواهند شد و از گره‌گشایی مشکلات اجتماعی بازمی‌مانند.

وی در ادامه افزود: «متأسفانه مسئله عفاف و حجاب مهجور واقع شده و اقدامات مسئولین در این زمینه رضایت‌بخش نیست. مردم انتظار دارند که نهادهای فرهنگی، دانشگاه‌ها و به ویژه آموزش‌وپرورش، نقش پررنگ‌تری در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ایفا کنند.»

حجت‌الاسلام  و المسلمین سابکی با تأکید بر ضرورت آگاهی‌بخشی به جوانان اظهار داشت: «باید جوانان را قانع کنیم که حجاب محدودیت نیست، بلکه یک انتخاب آگاهانه و سپری دفاعی در برابر هجمه‌های فرهنگی است. اگر آزادی واقعی را در این موضوع به آن‌ها نشان دهیم، خودشان چادر را انتخاب می‌کنند. اما اگر حجاب را به اجبار بر آنان تحمیل کنیم، احساس محدودیت و زندان خواهند داشت.»

وی همچنین به مسئله فلسطین اشاره کرد و با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری، گفت: «برخی گمان می‌کنند که راه کمک به فلسطین، ارتباط گرفتن با صهیونیست‌هاست، اما این یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات است. رژیم صهیونیستی در ۴۶ سال گذشته، هر جنایتی که خواسته انجام داده و همچنان از حمایت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی برخوردار است.»

امام جمعه موقت سراوان ضمن تقدیر از حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس، تأکید کرد: «روز قدس روزی است که ملت‌های مسلمان بدون واسطه، پیام خود را به جهان مخابره می‌کنند. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، مسلمانان باید روز قدس را روز همه مستضعفین جهان بدانند و این مسئله از لحاظ اسلامی برای همه مسلمانان یک فریضه است.»

وی در پایان با اشاره به اهمیت استمرار انتفاضه فلسطین خاطرنشان کرد: «رژیم صهیونیستی نمی‌تواند مقاومت مردم فلسطین را برای همیشه متوقف کند و تنها راه ریشه‌کن کردن این غده سرطانی، ایستادگی و مبارزه است. امروز مسئله فلسطین نباید فراموش شود و باید در صدر اولویت‌های جهان اسلام قرار گیرد.»

امام جمعه موقت سراوان  همچنین عید سعید فطر را عیدی برای دریافت پاداش الهی، وحدت امت اسلامی و شکرگزاری برشمرد و از همه مردم خواست که در این روز بزرگ، ارزش‌های اسلامی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.

انتهای خبر/
جمعه ۸ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۳۰
کد مطلب: 28655
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *