ایوب کرد تمینی، در گفتوگو با شستون اعلام کرد که خدمات آزمایشگاهی در ایام تعطیلات با هدف تأمین سلامت شهروندان بدون وقفه ادامه داشته است. وی تأکید کرد که این خدمات در تمامی مراکز جامع خدمات سلامت شهرستان سراوان با کیفیت مطلوب و بهصورت شبانهروزی ارائه شده است.
کرد تمینی با اشاره به آمار ارائه خدمات افزود: در مجموع، ۵۳۹ نفر از خدمات آزمایشگاهی در مراکز جامع خدمات سلامت دزک، محمدی و آزمایشگاه مرکزی بهرهمند شدهاند. همچنین، در راستای پایش بیماریهای واگیر، ۱۴۱ مورد تست مالاریا در سطح شهرستان انجام شده است.
وی ضمن قدردانی از زحمات شبانهروزی کادر درمان، تأکید کرد که استمرار خدمات بهداشتی و درمانی در تمامی ایام سال، بهویژه در تعطیلات، یکی از اولویتهای اصلی نظام سلامت شهرستان سراوان است.
سرپرست مرکز بهداشت سراوان در پایان خاطرنشان کرد: «سلامت شهروندان، هدف اصلی ماست و تلاش خواهیم کرد تا خدمات بهداشتی و درمانی را به بهترین شکل ممکن ارائه دهیم.
انتهای خبر/
پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۰۰