به گزارش پایگاه خبری
شستون به نقل از روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، فرهاد دادگر بیان کرد: با حضور نماینده حوزه انتخابیه ایرانشهر، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مسئولان محلی و معتمدین شهرستان فنوج، مرکز تصویربرداری سیتیاسکن خیر ساز بیمارستان ولیعصر (عج) فنوج افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی ادامه داد: این دستگاه، از نوع ۱۶ اسلایس، ساخت شرکت معتبر زیمنس، اهدایی بنیاد خیریه گلستان و ارزش فعلی آن بالغ بر ۶۴۰ میلیارد ریال است.
وی اظهار کرد: بهرهبرداری از این مرکز، موجب دسترسی سریع و آسان جمعیت ۷۰ هزارنفری فنوج و مناطق همجوار به خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز در کمترین زمان ممکن خواهد شد و منجر به کاهش قابلتوجه موارد اعزام و ارجاع بیماران نیازمند به شهرهای دیگر میشود.
دادگر تصریح کرد: فضای فیزیکی این مرکز نیز با صرف اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال توسط خیرین استان هرمزگان احداث و با مساعدت خیرین با صرف هزینه ۵۰ میلیارد ریال تجهیز شده است.
انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdcd9j0foyt05z6.2a2y.html