به گزارش پایگاه خبری
شستون به نقل از عصرهامون ، علیرضا دهمرده صبح امروز در جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور در خصوص آخرین وضعیت تولید و تأمین گوشت قرمز در استان، بیان کرد: شاهد افزایش محسوسی در حجم تولید و تأمین گوشت در استان بودیم بهطوریکه این رقم از حدود ۴۶ هزار تن به ۷۱ هزار تن رسید.
وی با برجستهکردن ظرفیتهای موجود در زنجیره تولید، پرواربندیها، کشتارگاهها، قرنطینه و بستهبندی گوشت در استان، گفت: ما با بهرهگیری از این زیرساختها و بدون نیاز به سرمایهگذاری جدید، میتوانیم بهعنوان یکی از استانهای پیشرو در تأمین گوشت مورد نیاز کشور، نقش مؤثری ایفا کنیم.
دهمرده ادامه داد: بر اساس سند گوشتی که در استان تدوین شده و با هماهنگی تمامی دستگاههای ذیربط از جمله سازمان برنامهوبودجه، استانداری، وزارت صمت و گمرک اجرا میشود، در نظر داریم بتوانیم حداقل ۵۰ هزار تن از نیاز کشور به گوشت قرمز را در سال جاری از طریق استان تأمین کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان همچنین به نقش استان در توسعهبخشهای دیگر کشاورزی اشاره کرد و اذعان کرد: تأمین گوشت در کنار برنج، موز و خرما بهعنوان محورهای توسعه استان در بخش کشاورزی هدفگذاری شده که این موضوع نشان از جایگاه ویژه استان در این حوزهها دارد.
به گزارش
عصرهامون با توجه به افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان، این منطقه میتواند در کاهش وابستگی به واردات و تثبیت قیمتها در بازار داخلی نقش کلیدی ایفا کند. بهرهبرداری بهینه از زیرساختهای موجود همچنین میتواند زمینهساز توسعه صادرات و جذب سرمایهگذاران در حوزه دامپروری و صنایع تبدیلی باشد.
استان سیستان و بلوچستان توانسته با استفاده از امکانات فعلیاش، تولید گوشت را بهطور چشمگیری افزایش دهد و برای آینده نیز برنامه دارد تا بخشی از نیاز کشور را تأمین کند. این روند اگر ادامه یابد، میتواند به رشد اقتصادی استان و به تأمین پایدار مواد غذایی در سطح ملی کمک کند.
انتهای خبر/