800
۰
فرماندار گلشن خبر داد:

عزم جدی برای رفع مشکلات عشایر

فرماندار گلشن گفت: مشکلات عشایر را می‌شناسیم و برای رفع آنها با استفاده از ظرفیت‌های شهرستان و پیگیری در سطح استان برنامه‌ریزی کرده‌ایم .
عزم جدی برای رفع مشکلات عشایر
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری شستون، محمد ظاهر رئیسی به همراه جمعی از اعضای شورای اداری در بازدید از مناطق عشایری گرامجدا، زیروکی، پرکوک، حبیب‌آباد، گونی، گیتک، گیشتک، راهویی، باغانوک و گزوکی در بخش کله‌گان، مشکلات و مطالبات عشایر این حوزه از نزدیک بررسی کردند.
 
 وی در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگو با اهالی منطقه پرک، بر ضرورت پیگیری جدی مسائل دیرینه جامعه عشایری تأکید کرد و افزود: بخشی از نیازهای اساسی با ظرفیت‌های موجود شهرستان قابل‌حل است و سایر مشکلات نیز از طریق پیگیری در سطح استان دنبال خواهد شد.
 
 در ادامه، نخستین جلسه شورای عشایری شهرستان در سال جدید برگزار شد. در این جلسه فرماندار گلشن با اشاره به اهمیت بازدیدهای میدانی، آن را عامل مهمی در شنیدن بی‌واسطه مطالبات عشایر و تسریع در روند برنامه‌ریزی‌ها دانست و ضمن قدردانی از اداره امور عشایری، بر لزوم افزایش خدمات‌رسانی تأکید کرد و با اشاره به شعار سال، نقش عشایر در تولید را حیاتی دانست.
 
 سرپرست امور عشایر گلشن نیز در این نشست بیان کرد: عشایر حوزه پرک باوجود سکونت‌گاه دائمی و جمعیت قابل‌توجه، بیش از دو دهه است که فاقد برق هستند و این موضوع باعث اختلال در خدمات اساسی از جمله ارتباطات مخابراتی شده است.

وی افزود: برق‌رسانی می‌تواند زمینه اشتغال، توسعه انرژی خورشیدی و افزایش تولید را فراهم کند.
 
 سلمان قدوسی همچنین به مشکلاتی چون نبود راه ارتباطی مناسب، ضعف پوشش مخابراتی و نبود مدارس دوره دوم متوسطه اشاره کرد و آن‌ها را از عوامل ترک تحصیل در میان فرزندان عشایر دانست. به گفته وی، حمایت از عشایر مستقیماً به تقویت تولیدات آن‌ها در حوزه‌هایی چون دامداری، کشاورزی، صنایع‌دستی و گیاهان دارویی منجر خواهد شد.
 
 بخشدار کله‌گان نیز در این جلسه، راه دسترسی مناسب را از مهم‌ترین مطالبات عشایر عنوان کرد و افزود: با تکمیل مسیر ارتباطی کله‌گان به کلپورگان، زمینه توسعه این منطقه به‌ویژه برای جامعه عشایری فراهم خواهد شد. 
 
 وی همچنین از آمادگی برای بازگشایی مسیرهای عشایری با استفاده از اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری خبر داد و ایجاد زمین چمن مصنوعی و پارک کوهستان را از راهکارهای تقویت ماندگاری عشایر در منطقه برشمرد.
 
 خدابنده هونکزهی در ادامه با اشاره به لزوم برق‌رسانی به مناطق عشایری گفت: با ایجاد ۲۰ کیلومتر خط انتقال برق، بیش از ۱۲۰ خانوار از ۱۲ منطقه عشایری از این نعمت برخوردار خواهند شد که نیازمند همکاری فوری ادارات ذی‌ربط است.
 
 همچنین در این نشست بر لزوم توجه خانوارهای عشایری به تحصیل فرزندان تأکید شد و اعلام گردید تا زمان جدی‌نگرفتن تحصیل از سوی خانواده‌ها، راه‌اندازی مقاطع بالاتر تحصیلی میسر نخواهد بود.
 
 در پایان، اعضای جلسه به بررسی موضوعاتی همچون برق، راه، آموزش، بهداشت، ورزش و خدمات عمرانی و فرهنگی پرداختند و مصوباتی در این زمینه‌ها به تصویب رسید.
 
 انتهای خبر/
جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۲۶
کد مطلب: 28987
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *