800
۰
مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان:

جابه‌جایی مسافر در سیستان‌وبلوچستان رشد ۲۳ درصدی داشت

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از جابجایی ۱۹۹ هزار و ۵۲۲ مسافر طی ۲۱ هزار و ۲۰۳ فقره سفر در سطح استان در فروردین ماه سالجاری خبر داد.
جابه‌جایی مسافر در سیستان‌وبلوچستان رشد ۲۳ درصدی داشت
به گزارش پایگاه خبری شستون ، ایوب کرد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی عصرهامون ، بیان کرد: در یک ماهه سال ۱۴۰۴ ، تعداد ۱۹۹ هزار و ۵۲۲ نفر مسافر در قالب ۲۱ هزار و ۲۰۳ سفر در سطح استان جابجا شدند؛ این تعداد حاکی از افزایش ۲۳ درصدی در تعداد مسافر و افزایش هفت درصدی در تعداد سفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

وی ادامه داد: از این ميزان جابجایی مسافر، ۱۰۵ هزار و ۲۶۵ مسافر به مقصد درون استانی و ۹۴ هزار و ۲۵۷ مسافر نیز به مقصد برون استانی صورت گرفته است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: در حال حاضر ۶۴ شرکت مسافربری، سه پایانه مسافربری فعال و بیش از ۲ هزار راننده مسافری فعال در محدوده تحت پوشش این اداره کل در حال فعالیت هستند.

کرد در پایان با بیان اینکه سیاست این اداره کل، جابه‌جایی ایمن و آسان مسافران است و در این راستا نظارت مضاعفی بر نحوه عملکرد شرکت‌ها و ناوگان عمومی انجام می‌شود گفت: مسافران می‌توانند هرگونه انتقاد و شکایت خود از شرکت‌ها و پایانه‌ه،ای مسافربری و یا رانندگان حوزه حمل و نقل مسافر بین شهری را از طریق سامانه ۱۴۱ به این اداره کل اطلاع دهند تا مورد پیگیری قرار گیرد.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcf0cdycw6de0a.igiw.html
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۱۴
کد مطلب: 29001
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *