800
۰
فرمانده انتظامی لاشار در جنوب سیستان و بلوچستان خبر داد:

تعقیب عاملان آتش‌سوزی عمدی ۲ دستگاه تریلی

فرمانده انتظامی لاشار در جنوب سیستان و بلوچستان از شناسایی عاملان حریق عمدی ۲ دستگاه تریلی در حوالی تنگه سرحه خبر داد و گفت: تلاش برای دستگیری این افراد در دستور کار پلیس قرار دارد.
تعقیب عاملان آتش‌سوزی عمدی ۲ دستگاه تریلی
به گزارش پایگاه خبری شستون به نقل از خبرگزاری پلیس سرهنگ حسن شاه‌گل میر بیان کرد: در پی وقوع حریق عمدی ۲ دستگاه تریلی توسط سرنشینان ۲ خودروی سواری پژو در حوالی تنگه سرحه، بررسی موضوع به طور ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 وی افزود: بلافاصله مأموران انتظامی به محل اعزام و اقدامات تخصصی از همان ساعات اولیه آغاز شد؛ عاملان این اقدام شناسایی شده‌اند و به زودی دستگیر و تحویل مرجع قضایی خواهند شد.

 فرمانده انتظامی شهرستان لاشار با اشاره بر اینکه امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است، گفت: پلیس با قاطعیت با مخلان نظم و امنیت برخورد خواهد کرد.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdchqwnzv23nq-d.tft2.html
 
شنبه ۷ تير ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۲۴
کد مطلب: 29452
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *