800
۰
امام‌جمعه راسک مطرح کرد:

جیش‌الظلم صدای دشمن است

امام جمعه راسک گفت:حمله تروریستی جیش‌الظلم به دادگستری زاهدان نشانه استیصال دشمنان اسلام و عصبانیت آن‌ها از وحدت و آگاهی ملت ایران است.
جیش‌الظلم صدای دشمن است
به گزارش پایگاه خبری شستون به نقل از عصرهامون، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عباسی‌ارشد، حمله تروریستی جیش‌الظلم به دادگستری زاهدان را محکوم کرد و آن را نشانه‌ استیصال دشمنان اسلام و وحدت ملت ایران دانست.
 
  امام جمعه راسک افزود: در پی حمله تروریستی به دادگستری زاهدان در روز پنج‌شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴، این اقدام جنایتکارانه نماد آشکار دشمنی با ملت ایران و تلاشی مذبوحانه برای برهم زدن امنیت، آرامش و وحدت ملی است. دشمنان که از انسجام و همبستگی مردم، به‌ویژه در استان سیستان و بلوچستان به ستوه آمده‌اند، با چنین اقدامات کور و ناجوانمردانه‌ای می‌خواهند مردم را دلسرد کنند، اما هر بار با شکست مواجه شده‌اند.
 
وی اظهار داشت:جیش‌الظلم نه مدافع اهل‌سنت است و نه دغدغه‌ مردم بلوچ را دارد؛ بلکه پادوی استکبار جهانی و مزدور دشمنانی است که سال‌ها برای تضعیف ایران اسلامی در تلاش‌اند.
 
امام‌جمعه راسک با ابراز همدردی با خانواده‌های داغ‌دیده و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان، افزود:چنین اقدامات خبیثانه‌ای خللی در اراده ملت بزرگ ایران ایجاد نخواهد کرد. مردم استان سیستان و بلوچستان اعم از شیعه و سنی، با بصیرت و آگاهی، راه خود را از این مزدوران جدا کرده‌اند.
 
عباسی‌ارشد در ادامه تاکید کرد:ما اجازه نخواهیم داد خون بی‌گناهان به فراموشی سپرده شود. پاسخ مردم ما به این‌گونه جنایت‌ها، وحدت، استقامت و ایستادگی خواهد بود.
 
وی در پایان افزود:ملت ایران، جیش‌الظلم را نماینده هیچ قومی نمی‌داند. آن‌ها تنها صدای دشمن‌اند و دیر یا زود تاوان این خیانت را خواهند داد.
 
 
انتهای خبر/
شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۹
کد مطلب: 29761
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *