800
۰
امام‌جمعه سراوان عنوان کرد:

شهادت شهید اربابی و شهیده بامری‌پور، تجلی مجاهدت در پاسداری از امنیت

امام‌جمعه سراوان در پیامی به مناسبت شهادت پاسدار مدافع امنیت اربابی و همسر شهید ایشان گفت: شهادت شهید پاسدار امیرحسین اربابی و همسر ایشان، شهیده بامری‌پور، جلوه‌ای ماندگار از مجاهدت، ایثار و فداکاری در پاسداری از امنیت کشور است و این دو شهید والامقام با نثار جان خویش، برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات مدافعان امنیت ایران اسلامی افزودند.
شهادت شهید اربابی و شهیده بامری‌پور، تجلی مجاهدت در پاسداری از امنیت
به گزارش پایگاه حبری تحلیلی شستون، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی بامری امام‌جمعه سراوان در پی شهادت پاسدار مدافع امنیت اربابی و همسر ایشان پیامی صادر کرد.
 
 متن پیام به شرح زیر است: 
 
 «بسم‌الله الرحمن الرحیم»
 
 اشرف الموت قتل الشهاده
 
 با نهایت تأسف و تألم، شهادت مظلومانه شهید پاسدار امیرحسین اربابی و همسر گران‌قدر ایشان در سراوان، به دست عناصر جنایت‌کار و وابسته به دولت‌های متخاصم آمریکا و رژیم اسرائیل را تسلیت و تعزیت عرض می‌کنیم.
 
 این حادثه دردناک، بار دیگر حقیقت روشنِ مجاهدت پاسداران امنیت کشور را یادآور شد؛ بزرگ‌مردانی که با ایثار جان خویش، سپر بلای ملت ایران می‌شوند.
 
 ضمن گرامیداشت مقام شامخ این دو شهید والامقام، برای خانواده‌های داغدار، هم‌رزمان عزیز و مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت داریم.
 
 انتهای خبر/
سه شنبه ۹ تير ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۴۱
کد مطلب: 31977
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *