800
۰
شکوه هایی که پایان ندارد؛

آب و کرونا؛ بحران به توان 2 در شرقی ترین نقطه کشور/هر 7 روز یک بار؛ سهم روستاییان "بم پشت" از آب لوله کشی

اهالی روستای شادی کلگ پایین از توابع بخش بم پشت شهرستان سراوان از کمبود آب در این منطقه ابراز گلایه و خواستار رفع این معضل با توجه به شیوع موج جدید کووید_19 شدند.
آب و کرونا؛ بحران به توان 2 در شرقی ترین نقطه کشور/هر 7 روز یک بار؛ سهم روستاییان "بم پشت" از آب لوله کشی
به گزارش شستون؛ اهالی بخش مرزی بم پشت شهرستان سراوان در شرقی به  ترین نقطه ایران گاهگداری در بستر فضای مجازی مشکلات، معضلات و دغدغه های خود را مطرح و خواستار رسیدگی و حل مشکلات از مسیولین شهرستانی می شودند.
 
از نبود راه استاندارد گرفته تا عدم آنتن دهی و اینترنت در این بخش که همواره گلایه اهالی  بخش مرزی  بم پشت را به دنبال داشته، این بار نبود آب لوله کشی در روستای شادی گلک پایین اعتراض ساکنین این روستا را با توجه به شیوع موج جدید ویروس کرونا به همراه داشت.
 
کمبود آب و نگرانی اهالی روستای شادی کلگ

بلوچ زاده یکی از اهالی روستای شادی گلک پایین ضمن گلایه از کمبود آب آشامیدنی در این روستا، گفت: در گذشته آب به صورت سقایی در روستا توزیع می شد اما این روزها به دلیل عدم توزیع آب به صورت سقایی مشکلاتی برای مردم به وجود آمده است.
 
وی ادامه داد: به تازگی آب را درون منبع تخلیه و مردم مجبور هستند برای تامین آب به منبع روستا مراجعه کنند.
 
این روستایی خاطر نشان کرد: بارها اعتراض خود را نسبت به این موضوع به دهیاری و شورا منتقل کرده ایم اما پاسخ قانع کننده ای از آنها دریافت نکرده ایم.
 
بلوچ زاده تصریح کرد: با توجه به شیوع موج جدید ویروس کرونا و توصیه کادر درمان و کارشناسان بهداشتی به شست و شوی مداوم دست ها و رعایت دستورالعمل های بهداشتی از مسئولین امر انتظار می رود هر چه سریعتر نسبت به رفع این معضل در روستاهای بخش مرزی بم پشت اقدام مناسبت که منتج به نتیجه مطلوب شود را انجام دهند.
 
انجام حرکات خطرآفرین توسط کودکان علت تخلیه آب درون منبع است

در همین راستا دادرحمان بلوچ زهی دهیار روستای شادی کلگ پایین به خبرنگار ما گفت: در گذشته از آب چاه نزدیک رستا آب شرب مورد نیاز اهالی روستا تامین می شد اما در حال حاضر آب این حلقه چاه خشک شده است که پس مشاهده این موضوع به بخشداری مراجعه و موضوع با آنها درمیان گذاشته شد.
 
وی در ادامه بیان کرد: پس از پیگیری های انجام شده بخشداری چهار تانکر آب جهت آب رسانی به صورت سقایی در اختیار اهالی روستا قرار داد اما از آنجایی که این چهار تانکر نیاز اهالی روستا را مرتفع نمی ساخت یک تانکر دیگر نیز اضافه شد.
 
دهیار روستای شادی کلگ پایین ادامه داد: آب به صورت سقایی درب منزل ساکنین روستا توزیع می شد اما از آنجایی که برخی از حرکات خطرناک  توسط کودکان حین توزیع آب انجام می شد، راننده تانکر توزیع آب گفته است که آب را درون منبع تخلیه می کند و هر خانوار نیاز خود را از این طریق تامین کند.
 
هفته ای یک بار سهم روستاییان جنوب شرق از آب لوله کشی

بلوچ زهی با اشاره به اینکه به تازگی کنتور های آب در روستا نصب شده است، خاطر نشان کرد: این روستا دارای آب لوله کشی است اما مقدار آب کم است و مردم هفته ای یک بار که موتور پمپ روشن می شود می توانند از آن بهره مند شوند.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت هر تانکر آب 12 هزار لیتر است، تصریح کرد: روستای شادی کلگ پایین 80 خانوار و 230 نفر جمعیت دارد و روستای شادی کلگ بالا حدود 60 خانوار دارد که آب درون منبع میان اهالی دو روستا تقسیم می شود.

انتهای پیام/
 
 
انتهای پیام/
 
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۹
کد مطلب: 20815
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *