به گزارش خبرنگار پایگاه خبری
شستون به نقل از «
عصرهامون»، حضرت فاطمه (س) بانوی دوعالم در مقام مادری فرزندانی را در همان مدت کوتاه عمرش پرورش دادند که تداوم اسلام راستین در گرو عملکرد شجاعانهشان بود و از دامنش معصومین به معراج رسیدند؛ به گفته امام خمینی (ره) از دامن زن مرد به معراج میرود.
در اینجا به نقش فوقالعاده زنان و مادران جامعه پی میبریم که اگر مادران بخواهند میتوانند سرنوشت یک جامعه را تغییر دهند بانوان مدیریت خانواده را بر عهده دارند با رفتار، اخلاق، گفتار و منش خود میتواند اعضای خانواده را به سمتی که بخواهند ببرند.
برای داشتن جامعه ایدهآل باید بانوان و مادران آن کشور را با خود همراه کنیم، مربی همه فرزندان قبل از ورود به مدرسه و محیط جامعه مادر است و در یک خانواده نکات اخلاقی و اجتماعی ابتدا توسط مادر به اعضای خانواده بهخصوص فرزندان منتقل میشود.
پس یک مادر روشنفکر و آگاه به مسائل جامعه مانند: مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی میتواند هنرمندانه فرزندانش را آگاه کند تا در خصوص مشارکتهای مردمی و در زمینه انتخابات انتخاب درستی را داشته باشد.
روشنگری و تبیین اعضای خانواده بر عهده مادران است
فاطمه نجاری، کارشناس حوزه علمیه با اشاره به بیانات رهبری بیان کرد: مقام معظم رهبری شرکت در انتخابات را یک عمل صالح میداند که این عمل صالح باید به شوق و به وقتش انجام شود.
وی افزود: بانوان جامعه ما هم باتوجهبه اینکه نقش بسیار مهمی در خانواده دارند در انتخابات هم نقش پررنگی را میتوانند ایفا کند.
کارشناس حوزه علمیه تصریح کرد: مادران و زنان سرزمین ما نقش محوری دارند که میتواند با استفاده از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شاخصهای یک نماینده اصلح که شامل: امانتداری، پاکدامنی، دوری از فساد، کارآمد بودن نماینده، دانستن نیازهای جامعه و مردم، عادل بودن، شجاع بودن، بصیرت داشتن است توسط زنان و مادران برای اعضای خانواده تبیین شود.
وی ادامه داد: در اینجا یک مثالی میزنیم یک دانشآموزی که کلاس دوازدهم است و در آستانه ورود به دانشگاه امتحان کنکور دارد بخواهد تعیین رشته برای آینده خود انجام دهد بدون هیچ تحقیق و بدون اینکه بخواهد جوانب را بسنجد یکرشته را انتخاب کند خوب مسلماً این انتخاب نادرست است و در زندگی آیندهاش تأثیر منفی دارد.
نجاری اظهار کرد: ولی اگر همین دانشآموز با تحقیق و مشورت و با مشاوره گرفتن از افراد باتجربه یکرشته خوبی را انتخاب کند مطمئناً آینده درخشانتری برای خود و جامعه میتواند رقم بزند.
وی با بیان وظیفه مادر در خانواده خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی تبیین و روشنگری برای اعضای خانواده بر عهده مادران است و مادر باید دغدغه و اهمیت شرکت در انتخابات را برای فرزندان خود ایجاد کند؛ باید ما دلسوز شهر و کشور خود باشیم و به فرزندان خود یاد بدهیم که نمایندگان صدای مردم هستند و خواستهها و مشکلات مردم را منعکس میکنند تا تصمیمگیری برای حل این مشکلات در شهر و کشورمان بهتر انجام گیرد.
انتهای خبر/