به گزارش پایگاه خبری
شستون؛ رهاسازی فاضلابهای خانگی در سطح کوچه و خیابان در شهرستان سراوان گلایه برخی از شهروندان را به دنبال داشته و باتوجهبه اینکه اغلب کوچههای این شهر فاقد آسفالت هستند باعث ایجاد گلولای شده و رفتوآمد را با مشکل مواجه کرده است.
از سوی دیگر رهاکردن فاضلابها در معابر باعث ایجاد بوی نامطبوع، جمعشدن حشرات موذی و نازیبا شدن چهره شهر شده و خطراتی را برای سلامتی مردم به دنبال خواهد شد.
شیوع انواع بیماریهای عفونی و همچنین آلوده شده محیطزیست از دیگر پیامدهای منفی رهاسازی فاضلاب در خیابانها و کوچههای سطح شهر میشود که نیاز است در این زمینه فرهنگسازی مناسب صورت گیرد.
رهاسازی فاضلاب و دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و مواد زاید تهدید علیه سلامت عمومی محسوب میشود و طبق ماده ۶۶۸ قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات در نظر گرفته شده است.
در روزهای اخیر دیگر طاقت شهروندان در خصوص رهاسازی فاضلاب در معابر طاق شده با بهرهگیری از بستر فضای مجازی تصاویری از رهاسازی فاضلابهای خانگی در معابر که مشکلات زیستمحیطی و بهداشتی را برای دیگران به وجود آورده است را در شبکههای اجتماعی منتشر و خواستار رسیدگی مسئولین و برخورد با متخلفین شدهاند چرا که این مشکل مربوط به امروز و دیروز نیست؛ بلکه مدتهاست شهروندان با آن دستوپنجه نرم میکنند.
ایوب کرد تمینی سرپرست مرکز بهداشت سراوان در گفتگو با
شستون بیان کرد: فاضلاب باعث آلودگی محیط زیست و آزار و اذیت شهروندان میشود و رهاسازی فاضلاب در معابر باعث نارضایتی مردم میشود.
وی افزود: در بحث فاضلاب، اداراتی همچون آبفا، شهرداری و شبکه بهداشت دخیل هستند؛ درواقع طبق ماده ۶۶۸ قانون مجازات اسلامی در وهله اول به شهروندان آموزش داده میشود و چنانچه مشکل رفع نشد مهلت دوهفتهای جهت رفع مشکل فاضلاب برای آنها در نظر گرفته میشود و چنانچه اقدامی صورت نگرفت به مراجع قضایی جهت برخورد جدی معرفی خواهند شد.
سرپرست شبکه بهداشت سراوان خاطرنشان کرد: از شهروندان میخواهیم باتوجهبه اینکه فاضلاب حاوی مواد بیماریزا است و باعث تخریب معابر و آسفالت میشود فاضلاب خود را کوچه و خیابان رها نکنند و در منزل خود در چاه ذخیره کنند که باعث آلودگی محیطزیست و محیط زندگی شهروندان نشوند.
انتهای خبر/