800
۰
رئیس جمعیت هلال‌احمر سراوان:

حضور پررنگ جوانان هلال‌احمر در برنامه‌های عام‌المنفعه

رئیس جمعیت هلال‌احمر سراوان گفت: اعضای جوان هلال‌احمر در همه صحنه‌های امدادرسانی و خدمت‌رسانی به مردم و در برنامه‌های فرهنگی و عام‌المنفعه حضور پررنگ دارند.
حضور پررنگ جوانان هلال‌احمر در برنامه‌های عام‌المنفعه

 
به گزارش پایگاه خبری شستون؛ قاسم جهان‌دیده در دیدار جوانان هلال‌احمر با فرماندار سراوان که به مناسبت هفتاد و هفتمین سالروز تأسیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر برگزار شد؛ بیان کرد: سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر به‌عنوان قدیمی‌ترین تشکل در حوزه جوانان کشور زیباترین فرصت ماندگارشدن در فصل جوانی را برای جوانان فراهم کرده است.
 
 وی ادامه داد: اعضای جوان هلال‌احمر در همه صحنه‌های امدادرسانی و خدمت‌رسانی به مردم و در برنامه‌های فرهنگی و عام‌المنفعه حضور پررنگ دارند.
 
 در ادامه جلسه مجتبی شجاعی فرماندار ضمن تبریک سالروز تأسیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، گفت: بنده مدال افتخار بر سینه دارم که در مجموعه پر افتخار هلال‌احمر از دوران تحصیلم از دبیرستان، دانشگاه و در بخش امور خیرین فعالیت داشته‌ام.
 
 شجاعی افزود: روح بلند ایثارگری کارهای عام‌المنفعه و داوطلبانه جوانان هلال‌احمر باعث اعتمادسازی خوبی در میان مردم شده است.
 
 در ادامه این همایش توسط کارکنان و اعضای جمعیت هلال‌احمر با اهدای لوح سپاس از فرماندار شهرستان تجلیل شد و از ۷ نفر از زوج‌های جوان جمعیت هلال‌احمر، اعضای جوان برتر و نجاتگران برتر این جمعیت توسط فرماندار و رئیس شعبه تقدیر به عمل آمد .
 
 انتهای خبر/
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۱۷
کد مطلب: 27978
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *