800
۰
امام‌جمعه سراوان:

امنیت داخلی شاخص مهم قدرت است

امنیت داخلی شاخص مهم قدرت است
به گزارش پایگاه خبری شستون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی بامری با اشاره به اینکه روز گذشته چهلمین روز شهادت شهید سید حسن نصرالله و سردار نیلفروشان بود، اگر نگاه کوتاه به زندگی سید حسن نصرالله و سرداران رشید اسلام بندازیم فقط عشق به خدا می بینیم، بیان کرد: سید حسن نصرالله سی‌و‌اندی سال به‌صورت شبانه‌روز با تمام گرفتاری‌ها در لبنان مجاهدانه، شجاعانه و دلیرانه در مسیر خدا قدم برمی‌داشت.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های بارز این شخصیت که در صدر قرار گرفت و به‌عنوان چهره مجاهد نستوه در تاریخ بشریت ماندگار شد این بود که در مکتب اسلام رشد کرد و همه چیز را از اسلام گرفت، افزود: راهبرد اصلی سید شهید و جبهه مقاومت و حزب‌الله لبنان این بود که آنچنان ساختار و بنیانی را درست کردند که متکی به شخص نباشد.

امام‌جمعه سراوان با اشاره به اینکه که صهیونیستی‌ها گمان می‌کردند با شهادت سید حسن نصرالله جبهه مقاومت ضعیف خواهد شد و یا نظم در جنگ را ازدست خواهند داد که امروز رژیم کودک‌کش اسرائیل با مجاهدت مقاومت و عملیات‌های منسجم و دقیق‌تر در مخصوصه افتاده است، ادامه داد: سید حسن نصرالله چهره شجاع استکبار ستیز دنیای عرب بود که مقام معظم رهبری واژه‌های زیبایی را برای ایشان بیان کردند؛ یقینا نظم و بنیان محکمی که سید حسن نصرالله برای مقاومت دیده است رژیم صهیونیستی را سرجای خود می‌نشاند و توطئه دشمن خنثی می‌شود‌.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین بامری تصریح کرد: پویش ایران همدل برای کمک به مردم غزه و لبنان را از یاد نبریم شاید فضایی برای بودن در آنجا نداریم اما با کمک مالی خود می‌توانیم کمک و سهمی در این جهاد داشته باشیم.

وی با اشاره به انتخابات امریکا، گفت: مردم آمریکا بی‌اعتمادی عجیبی نسبت به دولتمردان آمریکا دارند، آشفتگی داخلی در آمریکا وجود دارد، تورم و اختلافات میان دولتمردان و هجمه‌هایی که نسبت به کشور‌های دیگر دارند باعث این بی‌اعتمادی شده است، اما برای ایران اسلامی فرق ندارد چه کسی در رأس آمریکا قرار بگیرد، خباثت امریکا با رفتن و آمدن یک فرد تغییر نمی‌کند شاید در تاکتیک تفاوت داشته باشند اما اساس کار آنها یکی است.

امام‌جمعه سراوان خاطرنشان کرد: یکی از شاخص‌های قدرت؛ امنیت داخلی هر کشور است و به شروران و اراذل اوباش و گروهک‌های مزدور نباید اجازه ناامنی بدهیم.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین بامری اذعان کرد: رزمایش عملیاتی شهدای امنیت در این منطقه در حال انجام است، خداقوت به همه رزمندگان اسلام که در این رزمایش آمادگی خود را به نمایش گذاشتند و با شروران مقابله و برخی از مفسدان را از بین بردند که این قدرت، انسجام و پا به کار بودن رزمندگان اسلام و سپاه مقتدر موجب دلگرمی ما و دلخوری دشمن می شود. این آمادگی نشان از این دارد اگر کسی در این منطقه در ذهن خود شرارت بپروراند یا دنبال شرارت به هر نوع باشد محکم و قاطع برخورد خواهد شد.

وی از تمامی دست اندرکاران امنیت در استان و کشور قدردانی کرد که جانانه و قاطعانه پاسخ دادند و نشان از آمادگی نیروهای رزمی نظام اسلامی برای مقابله با هر گونه شرارت و ناامنی است.

امام‌جمعه سراوان گفت: دولت پزشکیان در سیستان و بلوچستان یکی از فرزندان این استان را به عنوان استاندار منصوب کرد که جای قدردانی دارد به جهت اعتماد به نیروی بومی و قطعا این انتخاب خیرات و برکاتی را به همراه خواهد داشت؛ استاندار نیز توجه کند و عدالت را سرلوحه کار خود قرار دهد و شایسته سالاری و توانمندی را در دستور کار داشته باشد تا دوگانگی ایجاد نشود تا استان در مسیر توسعه و رونق حرکت پر شتاب به خود بگیرد.

انتهای خبر/
جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۳۳
کد مطلب: 27988
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *