به گزارش پایگاه خبری
شستون؛ مهرماه بود که شهروندان سراوانی از کمبود شیرخشک در برخی از داروخانههای سطح شهر ابراز گلایه داشتند و تأمین شیرخشک برای نوزادان به یکی از دغدغههای والدین تبدیل شده بود.
والدین سراوانی با بهرهگیری از بستر فضای مجازی گلایه و انتقاد خود را از نبود شیرخشک یارانهای از طریق شبکههای اجتماعی مطرح کردند تا مشکل آنها مرتفع شود در همین حین و بهمنظور رفع مشکل شیرخشک در شهر سراوان، گشت مشترک تعزیرات و بهداشت بهمنظور کنترل بازار غیرمجاز عرضه شیرخشک شکل گرفت.
از سوی دیگر سعید مساعد مدیر شبکه بهداشت و درمان سراوان به کلیه فروشگاههایی که اقدام به فروش شیرخشک یارانهای میکردند هشدار داد که با اخذ دستور دادستانی پلمب خواهند شد.
در بازدیدی که گشتهای مشترک از فروشگاه مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی در مهرماه صورتگرفته بود تعداد ۳۸۶ عدد جمعاً به مبلغ ۵۶۰ میلیون ریال تنظیم و به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.
همچنین مدیر شبکه بهداشت و درمان سراوان گفته بود که باتوجهبه اینکه مردم سراوان همچنان از سختی تهیه شیرخشک گلایه دارند و باوجود افزایش بیش از ۱۰ هزار شیرخشک در مهرماه نسبت به ماه قبل باز هم گلایههایی در فضای مجازی مطرح است، شبکه بهداشت سراوان در صدد کدگذاری و حوالهای کردن شیرخشک است.
به گفته وی سرپرست (پدر) نوزاد باید به شبکه بهداشت مراجعه و حواله (مجوز) مدتدار شیرخشک را تهیه کند به همراه حواله برنامه اندرویدی برای جستجوی شیرخشک در اختیار پدر نوزاد گذاشته میشود تا بتواند شیرخشک را تهیه کند، پس از اتمام حواله که حدوداً دوماهه هستند، مجدد به شبکه مراجعه و حواله دیگری بگیرد این طرح از ابتدای ماه آبان اجرایی میشود.
در مهرماه و جهت جلوگیری از قاچاق شیرخشک و رفع مشکل والدین مقرر شده بود که در داروخانه نیز تابلویی نصب شود که بر روی تابلوی شیرخشکهای موجود در داروخانه نوشته میشود تا بدون آنکه سؤال شود والدین بدانند در داروخانه چه شیری موجود است.
در همین راستا و در جهت رفع مشکل کمبود شیرخشک رگولار در منطقه سراوان با اصلاح فرایندهای توزیع، خوشبختانه هیچ محدودیتی برای توزیع شیرخشک در سراوان گزارش نشده است.
مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در بازدید از داروخانههای سراوان اظهار داشت: با اجرای طرح آزمایشی صدور حواله شیرخشک، شاهد کاهش گزارشات کمبود شیرخشک رگولار در سطح شهرستان سراوان و حومه هستیم.
وی افزود: باتوجهبه جمعیت شیرخوار در این منطقه شاهد کاهش تقاضا برای شیرخشک بودهایم که این امر دستیابی به هدف وزارت بهداشت، در خصوص ترویج تغذیه با شیر مادر را تبیین مینماید.
انتهای خبر/