800
۰
در جلسه ستاد تنظیم بازار مطرح شد؛

سراوان نیازمند راه‌اندازی چندین میدان میوه و تره‌بار

سرپرست فرمانداری گفت: سراوان مانند دیگر شهرها نیازمند احداث چندین میدات میوه و تره‌با و عرضه گوشت در سطح مناطق مختلف است تا مردم همانند زاهدان با قیمتی بسیار مناسب بدون واسطه بتوانند نیاز خود را تأمین کنند.
سراوان نیازمند راه‌اندازی چندین میدان میوه و تره‌بار
به گزارش پایگاه خبری شستون، مهدی شهرکی در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان که با حضور معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری و جمعی از مدیران عضو کارگروه برگزار شد، بیان کرد: در حوزه‌هایی که نرخ تورم افزایشی و یا ثابت بوده باید با برنامه‌ریزی مناسب تلاش شود این روند را کاهشی یا حداقل ثابت نگه داشت.

وی افزود: مردم باید این کاهش نرخ تورم، کنترل و نظارت بر قیمت‌ها را به صورت واقعی در کف بازار احساس کنند و این را یک شاخص مناسب برای ارزیابی عملکرد مدیران اقتصادی دانست.

سرپرست فرمانداری سراوان با بیان اینکه مجموعه فرمانداری یک لحظه هم از وظیفه ذاتی نظارتی خود غافل نمی شود، ادامه داد: مردم در فروشگاه‌ها، میادین میوه و تره بار، قصابی‌ها آثار این رصدهای مستمر را ارزیابی می‌کنند و این وظیفه نظارتی باید به بهترین شکل ممکن انجام شود.

شهرکی گفت: کاهش قیمت میوه و تره بار بسیار مهم است ولی فراوانی آن در بازار هم نیز اهمیت زیادی دارد و افراد به هنگام مراجعه به بازار نباید کمبودی در زمینه کالا احساس کنند.

وی در ادامه به ارائه به موقع و منظم خدمات و کنترل قیمت‌ها تأکید و اذعان کرد: مردم میوه، سبزی، گوشت و لبنیات را با اطمینان خاطر از نظارت دستگاه‌های دولتی از مغازه‌ها و فروشگاه‌ها تهیه می‌کنند و این نظارت باید خیلی دقیق و روزانه انجام شود.

سرپرست فرمانداری سراوان خاطرنشان کرد: بازار یک موجود حساس و زنده است که ابعاد بسیار گسترده‌ای دارد و باید با افزایش نظارت‌ها تأمین به موقع کالا، شرایطی را فراهم تا مردم با آرامش خاطر خرید کنند.

شهرکی بر راه‌اندازی بازارچه عرضه مسقیم میوه و تره و گوشت توسط شهرداری به شکل ویژه تأکید کرد و گفت: سراوان مانند دیگر شهرها نیازمند احداث چندین میادین میوه و تره بار در سطح مناطق مختلف است تا مردم با قیمتی بسیار مناسب بتوانند نیاز خود را تامین کنند.

سرپرست فرمانداری تاکید کرد: نیازمند راه‌اندازی بازارچه‌هایی هستیم که زیر قیمت بازار، میوه و تره بار را عرضه کنند نه اینکه مغازه‌ی واسطه‌گری دیگر بر مغازه‌های موجود اضافه کنیم.

وی به ضرورت افزایش نظارت ها اشاره کرد و گفت: ماه مبارک رمضان و عید نوروز را در پیش داریم و از هم اکنون باید مباشرهایی در جهت تامین وذخیره کالاهای اساسی موردنیاز مختص بازار تعیین شوند.

انتهای خبر/
چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۰۰
کد مطلب: 28161
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *