800
۰
ساکنان جالق در اعتراض به وضعیت نامناسب آسفالت؛

خرابی آسفالت محور جالق - سراوان عزم مسئولین را می‌طلبد

ساکنین شهر جالق از خرابی آسفالت محور جالق به سراوان گلایه دارند و خواستار عزم مسئولین جهت رفع این معضل شدند.
خرابی آسفالت محور جالق - سراوان عزم مسئولین را می‌طلبد
به گزارش پایگاه خبری شستون، محورهای مواصلاتی یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی و اجتماعی هر منطقه به شمار می‌روند. در این راستا، آسفالت مناسب و نگهداری مستمر از راه‌ها اهمیت بسیاری دارد.
 
در چند ماه اخیر، گزارش‌های متعددی در مورد خرابی آسفالت محورهای مواصلاتی بین دو شهر سراوان و جالق به گوش می‌رسد که نیاز به بررسی و اقدام فوری دارد.
 محور مواصلاتی سراوان به جالق یکی از مسیرهای کلیدی برای تردد خودروهای شخصی و عمومی، حمل بار و جابه‌جایی مسافران است بااین‌حال، این محور در چند وقت اخیر دچار خرابی‌های چشمگیری شده است.
 
 سطح آسفالت در برخی نقاط دچار ترک و چاله‌های عمیق شده است که موجب خطراتی برای خودروها و سرنشینان می‌شود و از سوی دیگر در برخی از نواحی، آسفالت دچار ناهمواری‌هایی شده است که باعث کاهش کیفیت سفر و افزایش مصرف سوخت خودروها می‌شود.

 خرابی آسفالت و وجود چاله‌ها و ناهمواری‌های این محور پیامدهای جدی مانند افزایش تصادفات، کاهش کیفیت سفر و افزایش هزینه‌های تعمیر و نگهداری را می‌تواند به دنبال داشته باشد.
 
 بسیاری از رانندگان و مسافران از سطح ناهموار در این محور گلایه می‌کنند. این مشکلات نه‌تنها سفر را دشوار کرده؛ بلکه خطر تصادفات را نیز افزایش داده است.
 
 علی‌ای‌حال خرابی آسفالت محورهای مواصلاتی سراوان به جالق یک مشکل جدی است که نیاز به توجه فوری و اقدام مؤثر دارد. با انجام تعمیرات لازم و بهبود وضعیت موجود، می‌توان ایمنی و راحتی عبور و مرور را برای تمامی کاربران این محور افزایش داد.
 
 سپاهی یکی از ساکنین شهر جالق گفت: وضعیت جاده‌های بین‌شهری یکی از عوامل مؤثر بر کیفیت زندگی شهروندان همچنین یکی از شاخص‌های رضایت از عملکرد اداره راه و شهرسازی محسوب می‌شود.
 
 وی افزود: اما در سال‌های اخیر مشکلات متعددی دست‌به‌دست هم داده‌اند تا مشکل خرابی آسفالت جاده جالق - سراوان به یک معضل ناتمام و همیشگی تبدیل شود و روزبه‌روز به وخامت این مسئله نیز افزوده می‌شود.
 
 این شهروند جالقی اذعان کرد: وجود چاله‌های فراوان در محور اصلی عبور و مرور مردم به‌خصوص رانندگان خودرو ها را مشکل‌ساز کرده و ما شهروندان از ادامه این روند خسته شده‌ایم.
 
 سپاهی گفت: هر روز مجبورم از این جاده عبور کنم و واقعاً از وضعیت آن ناراضی هستم. چاله‌ها باعث می‌شوند که ماشینم آسیب ببیند و نگران امنیت خود و خانواده‌ام هستم.
 
 در همین راستا زکریا رئیسی رئیس اداره راه و شهرسازی گلشن در فضای مجازی به این موضوع واکنش نشان داده و نوشت: پیمانکار روکش آسفالت به طول ۳۶ کیلومتر در جالق حضور دارد و جلساتی پیرامون این موضوع برگزار شده است.

وی افزود: جهت تأمین مصالح روکش اسفالت از جالق تا مجتمع خدماتی به طول ۲۳ کیلومتر قول تهیه و تأمین مصالح را داده‌اند .

رئیسی ادامه داد: همچنین برای ۱۳ کیلومتر از پایگاه قدیمی تا ناهوک با سنگ‌شکن قرارداد همکاری منعقد شده است و ظرف ۲۰ روز آینده حمل مصالح آغاز خواهد شد.

انتهای خبر/
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۷
کد مطلب: 28186
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *