به گزارش
شستون، نان در حالی قوت غالب مردم در شرقیترین نقطه کشور است که مدتهاست اهالی این خطه از کشور برای تهیه آن با مشکلات عدیدهای مواجه شده اند.
صفهای طولانی تهیه نان که چند وقتی است گریبانگیر شهروندان سراوانی شده ساکنین این منطقه مرزی را کلافه کرده و برخی از کاربران با به اشتراک گذاشتن تصاویری از ازدحام جمعیت مقابل خبازیها در شبکههای اجتماعی خواستار رفع این مشکل از سوی متولیان امر شدند.
برخی از افراد معتقدند که حضور اتباع خارجی به صورت غیرمجاز در این شهر مرزی یکی از علل صفهای طولانی است.
شماری از شهروندان از کیفیت پایین و نامطلوب نان هم در این شهرستان ابراز گلایه داشته و گفتند که نان تولیدی در خبازیهای سراوان طعم خاک میدهد؛ و این امر میطلبد تا مسئولین نظارت کافی داشته باشند.
نظارت بر نانواییهای شهرستان تشدید میشود
ایرج رستم زهی، مدیر جهادکشاورزی سراوان به خبرنگار ما گفت: پس از سفر استاندار به شهرستان و قول افزایش سهیمه آرد، کارگروه شورای آرد و نان به صورت وبینار با حضور مدیر کل امور اقتصادی استانداری و مدیران استان برگزار و مطابق آن شورای آرد و نان شهرستانی به ریاست فرماندار برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه و با هماهنگی با مرکز استان مقرر شد به منظور رفع و تسریع در تهیه نان ساعات پخت خبازیها در شهرستان افزایش یابد تا مردم بتوانند راحتتر نان مورد نیاز خود را تهیه کنند.
این مقام مسئول گفت: از سوی دیگر میزان ۲۰۰ تن آرد به خبازیهای شهرستان تزریق شد که طی چند روز گذشته و طی پایش صورت گرفته صفهای نان در سراوان بهبود یافته است.
رستم زهی خاطر نشان کرد: بازدیدها با همکاری شبکه بهداشت، اصناف، تعزیرات، اتحادیه خبازان و اداره صمت به صورت مستمر در حال انجام است و در خصوص کیفیت نان نیز مقرر شد اتحادیه خبازان با جهاد کشاورزی نظارتهای لازم را انجام دهند و چنانچه نیاز به آموزش باشد آموزشهای لازم صورت گیرد.
انتهای خبر/