800
۰

جوجه کباب سرکه‌ای با طعمی متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه جوجه کباب با طعمی متفاوت را به شما آموزش می دهیم.
جوجه کباب سرکه‌ای با طعمی متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه
به گزارش شستون؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در این دستور از سرکه سفید برای مارینه کردن استفاده شده که طعم جدیدی از کباب را با پخت آن تجربه خواهید کرد.

طرز تهیه جوجه کباب سرکه‌ای

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم :

سینه مرغ

۲ عدد

روغن زینون

۴/۱ پیمانه

سرکه سفید

۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

سیر

۳ حبه (رنده شده)

زردچوبه

۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- سینه مرغ را به قطعات مناسب برای جوجه تکه کنید.

۲- گوشت‌های تکه شده را با مابقی مواد لازم مخلوط کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.

۳- گوشت را روی منقل یا گاز کباب کنید، همراه با گوجه کبابی شده و برنج سرو نمائید.

نکات :

۱- این روش جوجه کباب را می‌توانید برای دیگر قسمت‌های مرغ نیز بکار ببرید.

۲- برای طعم بهتر جوجه می‌توانید از روز قبل تکه‌های مرغ را در مخلوط مواد بخوابانید تا حسابی مزه دار شوند.



انتهای پیام/
دوشنبه ۲ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۱۲
کد مطلب: 18972
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *