800
۰

چگونه املاح و انرژی از دست رفته بدن در ماه رمضان را جبران کنیم؟

برای جبران از دست دادن مایعات و مواد قندی در طول روز، روزه داران وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه‌ها خودداری کنند.
ام
ام
به گزارش شستون؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور رضایی، متخصص تغذیه با اشاره به رعایت اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: همان طور که می‌دانید افراد در ایام مبارک رمضان متأسفانه، برای برطرف کردن افت قند و عطش با مصرف مایعات شیرین و سرد مثل نوشابه‌ها به استقبال افطار می‌روند که این کار، بسیار اشتباه است.   وی ادامه داد: توصیه ما این است که اگر افراد می‌خواهند مایعات و مواد قندی را که در طول روز از دست داده‌اند، در وعده افطار جبران کنند باید وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه‌ها به شدت خودداری کنند.   این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف مایعات سرد در ایام ماه مبارک رمضان، اصلاً توصیه نمی‌شود، بیان کرد: بهتر است برای افطار از مایعات ولرم مثل چای و عسل یا خرما استفاده کرد. این ترکیبات، برای جبران قند و املاح از دست رفته بدن افراد روزه دار، بسیار مفید هستند.   وی در ادامه افزود: افرادی که به مدت ۱۷ تا ۱۸ ساعت روزه می‌گیرند بعد از وعده سحری دچار گرسنگی می‌شوند، افت قند پیدا می‌کنند و همین افت قند و حالت عطش فراوان تمایل آن‌ها را به مصرف غذا‌ها به ویژه غذاهای چرب و شیرین بیش‌تر می‌کند.   رضایی تاکید کرد: مصرف این غذا‌ها در وعده افطار آن هم برای معده‌ای که مدت‌ها خالی بوده است، ناگوار است و مشکلات گوارشی را دوچندان می‌کند.   وی تصریح کرد: به هرحال، با توجه به این که بعد از وعده افطار، وعده شام هم داریم توصیه ما این است که تا حد امکان در وعده افطار از غذاهای سبک استفاده و از مصرف غذاهای سنگین جداً خودداری شود؛ زیرا افطاری سنگین معمولاً مانع مصرف شام و حتی سحری می‌شود.   این متخصص تغذیه یادآور شد: بهترین حالت برای مصرف افطاری همان افطاری سبک همراه با یک چای شیرین و ترکیب چای با عسل است؛ افطاری سبک و خوب نیازهای فرد را در وعده افطار تأمین می‌کند و دوساعت بعد نیز می‌تواند زمان مناسبی برای صرف شام باشد.   انتهای پیام/
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۱۵
کد مطلب: 7366
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *