به گزارش
شستون؛ دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته (مدیریت پرورش و تولید طیور) مجتمع آموزش عالی شهرستان سراوان در ارتباط با صنعت و به منظور تولید محصولات ارگانیک و غنی سازی گوشت طیور اقدام به انجام پروژه های تحقیقاتی در بخش خصوصی کردند.
محمد طاهر میرکزهی مدیر پژوهشی مجتمع آموزش عالی شهرستان سراوان در گفت و گو با خبرنگار
شستون از تولید اولین مرغ غنی از آنتی اکسیدان در مجتمع آموزش عالی سراوان خبر داد و گفت: این مرغ های تولیدی فاقد هر گونه آنتی بیوتیک هستند
.
وی با بیان اینکه غنی سازی گوشت طیور با استفاده از گیاهان دارویی سراوان انجام شده است، افزود: استفاده از گیاهان دارویی، زمان ماندگاری گوشت را افزایش و از اکسیداسیون جلوگیری می کند.
مدیر پژوهشی مجتمع آموزش عالی سراوان پنیرباد، بوزیدان و گلدر را از گیاهان دارویی سراوان دارای پتانسیل بالا عنوان کرد و بیان داشت: این گیاهان بهترین جایگزین برای آنتی اکسیدان ها هستند
.
انتهای پیام/1675